Webinar ‘Explore The Big Picture: Forces Shaping the Future of Humanity’

Let op: Dit evenement wordt gehouden in de Nederlandse taal.

Ben je geïnteresseerd in de staat van onze wereld? In de toekomst van de mensheid? Heb je je ooit afgevraagd hoe de grote ontwikkelingen met elkaar verbonden zijn? Ben je geïnteresseerd in het verkennen van het grote geheel?   De wereld waarin we leven ondergaat enorme veranderingen, en het kan overweldigend zijn om te begrijpen wat dit allemaal betekent; voor jezelf, voor je familie, voor je opleiding of baan en voor de mensheid als geheel. 

Het gloednieuwe boek Explore The Big Picture gaat dieper in op enkele van de belangrijkste zaken waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd, waaronder klimaatverandering, de impact van technologie, de ontwikkeling van de wereldeconomie, dringende maatschappelijke uitdagingen en zelfs het leven buiten onze aarde. 

Auteurs Mario van Rijn en René van der Burgt zullen dit boek introduceren, laten zien wat de rol van dit boek kan zijn binnen het hoger onderwijs en hoe u het kunt gebruiken. Hugo von Meijenfeldt, Senior Sustainability Advisor bij UN Global Compact en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, vertelt over het belang van een dergelijk boek in de praktijk.

Datum

07/12/21
Expired!

Tijd

11:00 - 11:40

Meer informatie

Registreer nu
Registreer nu

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud