Taking climate action: courageous leadership and commitment – with Feike Sijbesma

Webinar voor bedrijven, groot en klein, die geïnteresseerd zijn in de Net-Zero commitment van het Science Based Target initiative (SBTi). Met als spreker Feike Sijbesma (ex-CEO DSM & Chair Supervisory Board Philips).

Verbindt uw bedrijf zich op 10 oktober 2024 met Paul Polman aan SBTi Net Zero?
Op 10 oktober 2024, de Dag van de Duurzaamheid, zal voor de derde keer de officiële ondertekening van de Net-Zero commitment van het Science Based Targets Initiative (SBTi) plaatsvinden. Onder toeziend oog van Paul Polman, vicevoorzitter van United Nations Compact Global, zullen ambitieuze bedrijven zich committeren aan SBTi Net-Zero.

In de aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober zal Feike Sijbesma (voormalig CEO DSM, voorzitter Koninklijke Philips, co-voorzitter WEF CEO Climate Leaders Alliance en co-voorzitter Global Center on Adaptation) een webinar leiden over het belang van klimaatactie, hoe SBTi hierbij kan helpen en hoe dit past bij goed leiderschap.

Vragen? Neem contact op met Firas Abdulhasain van UN Global Compact Network Nederland via climateaction@unglobalcompact.nl.

Dit evenement wordt georganiseerd door UN Global Compact Network Netherlands in samenwerking met VNO-NCW, IMPACTING.today, Van der Molen E.I.S., Charlotte de Voogd.

Datum

13/06/24

Tijd

10:00 - 11:00

Meer informatie

Register now

Locatie

Zoom
Register now
Ga naar de inhoud