Shaping an Inclusive, Sustainable, and Free Economy in Europe

Global Compact Netwerk Nederland en Socires nodigen u uit voor de presentatie van het Balkenende Rapport over de toekomst van de markteconomie in Europa voor young professionals uit het internationale en nationale bedrijfsleven – een exclusief evenement in Pakhuis de Zwijger op 17 juni 2022.

Het rapport is het resultaat van een onderzoek onder leiding van voormalig minister-president prof. dr. Jan Peter Balkenende en prof. Govert Buijs, uitgevoerd in 2020-2021 door het programma Moral Markets van de Vrije Universiteit, in samenwerking met een aantal Nederlandse denktanks. Het rapport richt zich op verschillende thema’s, waaronder de Europese gemeenschap, geopolitiek, Big Tech, de arbeidsmarkt, het belang van het MKB, maatschappelijk verantwoord ondernemen, hervorming van de financiële sector en groeiende inkomens- en vermogensongelijkheid.

JAN PETER BALKENENDE

JAN PETER BALKENENDE

Former Prime Minister, External Senior Advisor to EY, Professor Erasmus University, Ass. Partner Hague Corporate Affairs

GOVERT BUIJS

GOVERT BUIJS

Goldschmeding Chair on Social and Economic Innovation at the Faculty of Humanities Vrije Universiteit (partly supported by the Dr. Abraham Kuyper Fund)

LINDA VAN BEEK

LINDA VAN BEEK

Executive Director Global Compact Network Netherlands

AGENDA

15:00 Welkom & introductie door Linda van Beek
15:15 Presentatie Balkenende Rapport door Jan Peter Balkenende en Govert Buijs & vragenronde
16:30 Discussie in kleine groepen over de betekenis en toepassing van het Europees economisch model voor young professionals
17:25 Afsluiting
17:30 Netwerkborrel

De voertaal tijdens het evenement is Engels.

De tickets zijn gratis en beperkt tot 100 deelnemers. De tickets worden toegewezen op basis van wie eerst komt, eerst maalt.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit actuele en exclusieve evenement.

Datum

17/06/22
Expired!

Tijd

15:00 - 17:30

Meer informatie

Registreren

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Organisator

Organized by GCNL and Socires
Registreren
Ga naar de inhoud