SDG Vlaggendag 2023

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de derde editie van het SDG-vlaggencampagne op 25 September 2023. De SDG’s zijn essentieel voor een herstel dat leidt tot groenere, meer inclusieve economieën en sterkere, veerkrachtigere samenlevingen. Door deel te nemen aan de SDG-vlaggencampagne geef je aan dat je actief bijdraagt aan de SDG’s en de 2030 Agenda.

Organisaties die sinds september 2022 bij UN Global Compact Netwerk Nederland zijn aangesloten, krijgen deze SDG-vlag van ons cadeau.

Organisaties die vorig jaar hebben meegedaan worden uitgenodigd om nogmaals mee te doen en eventueel de campagne uit te breiden naar andere vestigingen in binnen- en buitenland. Door de vlag te hijsen op bedrijfskantoren in het buitenland, kunnen bedrijven hun commitment aan de SDG’s op nationaal en internationaal niveau tonen. Bent u hier enthousiast over dan kunt u hier uw SDG-vlaggen bestellen.

Laat zien dat deelneemt aan de campagne op social media

Naast de fysieke zichtbaarheid van al deze vlaggen, streven we naar een sterke online aanwezigheid. Daarom vragen we je om de hashtags #togetherfortheSDGs en #samenvoordeSDGs te gebruiken. 

LinkedIn: @UN-Global-Compact-Network-Netherlands

Twitter: @GlobalCompactNL

Instagram: @GlobalCompactNL

Meer informatie?

Neem contact op met Marco Swan

Marco Swan

Marco Swan

Senior Program Manager

Ga naar de inhoud