Mijn naam is Marco Swan, 24 jaar oud en ben woonachtig in Rotterdam.

Toen ik opgroeide, had ik het geluk om veel verschillende culturen te ervaren en een netwerk van vrienden uit de hele wereld op te bouwen. Door te studeren in de VS, door stage te lopen bij de ambassade in Singapore en door naar landen zoals Slowakije en Egypte te reizen voor conferenties met mijn collega’s. Dit heeft me een gevoel van wereldburgerschap bijgebracht en me een gevoel van verantwoordelijkheid gegeven om een ​​verschil in de wereld te maken.

Twee jaar heb ik voor de jeugdleiderschapsbeweging AIESEC gewerkt en ben ik er trots op dat ik door meerdere intense teamervaringen rechtstreeks heb bijgedragen aan meer dan 300 unieke leiderschapservaringen door (faciliterende) interculturele uitwisseling en persoonlijke groei. Het werk dat ik voor AIESEC heb gedaan, heeft me kennis laten maken met de SDG’s en hun belang.

De moedige visie en het idealisme in de Agenda 2030 hebben me ertoe gedreven om bij Global Compact Network Nederland er elke dag naar te streven om de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met u en uw organisatie!

Voel je vrij om contact met me op te nemen: https://www.linkedin.com/in/marcoswan/

Ga naar de inhoud