Hoe de UN Global Compact Academy bedrijven helpt te bevorderen in een belangrijke duurzaamheidsthema’s 

Meer dan 120.000 deelnemers van meer dan 7.000 bedrijven vergroten hun kennis op het gebied van duurzaam ondernemen door middel van leerervaringen van de Academy, het belangrijkste digitale leerplatform van de UN Global Compact.

Stimuleert uw bedrijf ambitieuze bedrijfsacties voor de Sustainable Development Goals en bent u op zoek naar de nieuwste tools en middelen? Bent u nieuw op het gebied van duurzaam ondernemen en weet u niet goed waar u moet beginnen? Waar u zich ook bevindt op uw duurzaamheidsreis, de UN Global Compact Academy biedt u de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om u  verder te helpen bij het implementeren van de SDG’s en de tien principes van het UN Global Compact.

Voor wie is het?

In lijn met de UN Global Compact 2023 strategie wordt de Academy aangeboden aan alle medewerkers van de 15.000 bedrijven die deelnemen aan de UN Global Compact, inclusief multinationals en MKB-bedrijven. Deelnemers aan de Academie hebben verschillende niveaus van senioriteit en bedrijfsfuncties, afhankelijk van het onderwerp en aard van de sessie.

Deelnemers

Bedrijven

Landen

Inschrijvingen

Wat is beschikbaar?

Kies uit een grote verscheidenheid aan innovatieve leerervaringen op het gebied van klimaatverandering, mensenrechten, arbeid, SDG-integratie en meer. De Academy is beschikbaar in on-demand of live formats en biedt nieuwe inzichten en best practices van leiders van wereldklasse, changemakers en praktijkmensen over de meest urgente duurzaamheidskwesties van vandaag. Leer in uw eigen tempo met e-learningcursussen, begeleide leertrajecten en meer waarmee u altijd en overal de belangrijkste duurzaamheidsconcepten kunt leren.

Leerervaringen

 

Foundation

Krijg een fundamentele inleiding tot een onderwerp en een stapsgewijze handleiding voor corporate action. Alles wat je nodig hebt om te beginnen

Deep dives

Inzoomen op een specifiek onderwerp, branche, functie of geografie met mogelijkheden om het leren binnen uw bedrijf toe te passen

Changemaker series

Leer van en maak contact met enkele van de meest innovatieve en invloedrijke mensen die in of met bedrijven werken om van de wereld een betere plek te maken

In-practice exchange

Ontdek en leer toonaangevende werkwijzen van bedrijven in uw regio

Wat leerlingen zeggen?

Meer dan 90% van de gebruikers zou de UN Global Compact Academy aanbevelen aan hun collega’s. Dit is wat de leerlingen zeiden:

“Uitstekende inhoud die zowel leer- als praktische hulpmiddelen biedt!”

“We hebben bruikbare kennis opgedaan op een manier die we kunnen implementeren in onze dagelijkse activiteiten.”

“De Academy-cursussen helpen me mijn rol te begrijpen bij het stimuleren van effectieve verandering als onderdeel van onze organisatorische transformatie.”

“Waardevolle informatie en het lesformaat was gemakkelijk te volgen. Ik heb mijn kennis  en vaardigheden kunnen verbeteren en heb de UN Global Compact Academy aanbevolen aan collega’s.”

Klaar om de Academie te ontdekken?

Sluit u vandaag nog bij ons aan om uw duurzaamheidsreis vooruit te helpen! Als u al deelnemer bent aan het UN Global Compact, kunt u uw gratis account aanvragen op unglobalcompact.org/academy 

Nog geen deelnemer aan het UN Global Compact? We nodigen u uit om gratis een van onze populaire e-learningcursussen te proberen, zoals Op wetenschap gebaseerde doelen stellen of uw kleine en middelgrote onderneming toekomstbestendig maken. Lees hier meer over hoe u zich kunt aansluiten bij het UN Global Compact.

Heeft u vragen over de UN Global Compact Academy? Neem contact op met het Academy-team via academy@unglobalcompact.org.

Ga naar de inhoud