UNITING BUSINESS LIVE

Registreer voor Uniting Business LIVE, de stem van het bedrijfsleven bij #UNGA.

Uniting Business LIVE verbindt de multi-stakeholder dialogen op hoog niveau van het Private Sector Forum, het Global Impact Forum en leiderschapsvoorbeelden van het SDG Business Forum tot één inclusief, impactvol en innovatief virtueel evenement.

Aan het begin van de week tijdens de UN General Assembly zullen vooruitstrevende Chief Executives, staatshoofden en regeringsleiders, deskundigen op het gebied van duurzaam ondernemen en bedrijfsleiders, plus leiders van VN-agentschappen en maatschappelijke organisaties samenkomen om de balans op te maken van de toestand van de wereld, pak lacunes in de voortgang aan, stimuleer zakelijke ambities op het gebied van de SDG’s en markeer coöperatieve en bruikbare oplossingen die klaar zijn – vandaag.

Sluit virtueel aan voor drie dagen vol inspiratie, verbinding en waardevolle lessen. Leer hoe bedrijven stappen kunnen nemen en gedurfd leiderschap kunnen tonen om bedrijfsmodellen en economieën te transformeren om rechtvaardiger en inclusiever te worden, zodat we niemand achterlaten.

Datum

19 - 21/09/22
Expired!

Tijd

All Day

Meer informatie

Registreren

Locatie

Hybrid

Organisator

Organized by UN Global Compact
Registreren
Ga naar de inhoud