UN Global Compact Leaders Summit 2022

De 2022 UN Global Compact Leaders Summit zal opnieuw belanghebbenden (online) van de Verenigde Naties, regeringen, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld en al onze lokale netwerken bijeenroepen om de balans op te maken van de vooruitgang tot dusver, de hiaten in kennis, middelen en financiering. Dit inclusieve tweedaagse evenement is bedoeld om bedrijfsleiders op elk niveau in staat te stellen collectieve actie te ondernemen en toekomstige leiders te inspireren om een ​​duurzaamheidsmentaliteit in hun werk in te bedden.

De Summit is ontworpen als een collectieve en individuele evaluatie van het duurzaamheidstraject; van het aanpakken van wereldwijde thema’s en trends tot de middelen en tools die nodig zijn om de voortgang in uw eigen bedrijf te versnellen, met als hoogtepunt een viering en een gedeelde visie op de wereld die we allemaal willen. Om vooruit te kijken, moeten we terugkeren naar de kern van ons werk, onze publiek-private partnerschappen versterken, bedrijven ontmoeten waar ze zich op hun duurzaamheidsreis bevinden, en de tools en middelen bieden die nodig zijn om ambitieuze, meetbare doelen te creëren.

Urenschema

Dag één — 1 juni 2022

Een wereldwijde beweging - waar we als wereld zijn
De convergerende crises van klimaatverandering, een dodelijke wereldwijde pandemie, toenemende sociale en economische ongelijkheid en ongecontroleerde corruptie hebben de wereld op het verkeerde been gezet om de SDG's tegen 2030 te bereiken. Meer dan ooit moet het bedrijfsleven samenwerken met de VN, regeringen en het maatschappelijk middenveld om deze uitdagingen aan te pakken. Alleen door samenwerking met meerdere belanghebbenden, innovatief thought leadership, transparante rapportage over de voortgang en gerichte datagestuurde initiatieven kunnen we weer op het goede spoor komen. Dag één van de Leaders Summit zal zich richten op een collectieve evaluatie van het duurzaamheidstraject; waar staan ​​we als wereld, de vooruitgang en uitdagingen die zijn gemaakt bij het bereiken van de SDG's, en de weg voorwaarts om de wereld te creëren die we allemaal willen.

Dag twee — 2 juni 2022

Waar ben je in deze reis
Voortbouwend op de voortgang van de eerste dag, zoomt de tweede dag van de Summit in op waar de zakelijke deelnemer zich bevindt op zijn duurzaamheidsreis. Deze dag zal erop gericht zijn onze zakelijke belanghebbenden de tools te bieden om schaal en snelheid te mobiliseren voor SDG's. Algemene sessies zullen acties schetsen die nodig zijn binnen hun bedrijf om impact te stimuleren, ambitie te schalen en vooruitgang te meten. Deelnemers krijgen de kans om samen te werken in een klaslokaal, waarbij doelen en doelen worden uiteengezet voor onmiddellijke implementatie. Het curriculum van de Peer Learning Workshops, gebaseerd op de bestaande Peer Learning toolkits, zal zich concentreren op 4 hoofdwerkgebieden; Tien Principes 101 en MKB, SDG-integratie, Ambitieuze doelen stellen, Rapportage. Deze herhaalde sessies van twee uur zullen paneldiscussies voor toonaangevende bedrijven, peer learning en praktische activiteiten zoals communicatie over de voortgang combineren.

Datum

01 - 02/06/22
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Online

Organisator

Organized by UN Global Compact
Ga naar de inhoud