Target Gender Equality 2022 Informatie Sessie

Neem deel aan onze komende informatiesessie om meer te weten te komen over de Target Gender Equality Accelerator van dit jaar.

Tijdens deze sessie leert u hoe Target Gender Equality uw bedrijf kan helpen bij het stellen van ambitieuze doelen voor de vertegenwoordiging en het leiderschap van vrouwen in uw bedrijf. Door middel van gefaciliteerde prestatie-analyse, workshops voor capaciteitsopbouw, peer-to-peer leren en dialoog met meerdere belanghebbenden op landniveau, hebben bedrijven die deelnemen aan Target Gender Equality de mogelijkheid om de implementatie van de Women’s Empowerment Principles te verdiepen en hun bijdrage aan duurzame ontwikkeling te versterken Doel 5.5.

Deze virtuele, interactieve informatiesessie, geleid door het UN Global Compact, zal u helpen de innerlijke werking van het acceleratorprogramma beter te begrijpen, wat u kunt verwachten te leren en te bereiken, en antwoorden te geven op al uw andere vragen.

Bezoek onze website op unglobalcompact.org/target-gender-equality voor meer informatie over de Target Gender Equality Accelerator.

Datum

20/04/22
Expired!

Tijd

15:00 - 16:00

Meer informatie

Registreren

Locatie

Online

Organisator

Organized by UN Global Compact
Registreren
Ga naar de inhoud