SDG Investment Forum

We zijn verheugd u uit te nodigen om deel te nemen aan het vierde persoonlijke SDG Investment Forum, georganiseerd door de CFO Coalition for the SDGs, dat zal plaatsvinden in het Salon Vendôme – Four Seasons Hotel George V in Parijs van 8.30 – 19.30 uur.

De conferentie zal een reeks paneldiscussies en presentaties bevatten van beleggingsprofessionals, overheden en Chief Financial Officers, die zullen ingaan op SDG-gerichte investeringen en SDG-linked Finance, de sleutelrol van Chief Financial Officers bij het bereiken van een duurzame bedrijfstransitie, en de EU Taxonomie van duurzame activiteiten en de implicaties daarvan voor de particuliere sector.

Het evenement zal worden gehost door journalist en voormalig CNN-anker, Maggie Lake, als de ceremoniemeester. Een gedetailleerde agenda en achtergrondmateriaal zullen twee weken voorafgaand aan het evenement worden verspreid.

Gelieve uw aanwezigheid HIER te bevestigen voor 3 juni.

Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar sdginvestmentforum@unglobalcompact.org.

Over het SDG Investeringsforum

De SDG Investment Forum-serie is ontworpen om investeerders die zich willen aansluiten bij de Sustainable Development Goals te verbinden met verantwoorde bedrijven en investeringsmogelijkheden rond de wereld. De CFO-coalitie voor de SDG’s organiseerde drie investeringsforums voorafgaand aan de COVID-19-uitbraak in maart 2020 in samenwerking met lokale beurzen en PRI in Brazilië, Zuid Afrika en Italië.

Datum

30/06/22
Expired!

Tijd

08:30 - 19:30

Meer informatie

Registreren

Locatie

Paris

Organisator

Organized by UN Global Compact
Registreren
Ga naar de inhoud