SDG Action Day

Na het grote succes van vorig jaar, veranderen we de SDG Action Days in SDG Action Week. Een week lang vinden er in heel het land diverse activiteiten rondom de SDG’s plaats. De SDG Action Week is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Mis het niet en blok dinsdag 19 t/m woensdag 27 september 2023 vast in je agenda!

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland – van 19 tot 27 september – komen wij in actie om de wereld mooier te maken. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en maak de wereld een stukje mooier.

Laat je inspireren en kom in actie tijdens het SDG-hoofdevenement op dinsdag 26 september in het KIT in Amsterdam!

Entree/registratie: 12:15 uur
Aanvang programma: 13:00 uur
Afsluiting programma/netwerkborrel: 18:00 uur
Einde event: 19:15 uur

Sprekers tijdens dit event zijn o.a. Paul Schenderling (econoom / post-groei), Monique Lempers (Fairphone), Burgemeester Marcouch (Arnhem) en Babette Porcelijn (auteur van o.a. “Think Big Act Now”). Moderator: Nizar El Manouzi. Kijk voor updates van het volledige programma op sdgactiondays.nl

Dit is een betaald evenement, waarvoor registratie verplicht is. Om toegang tot dit event voor een zo breed mogelijk publiek mogelijk te maken verzoeken wij hen die moeite hebben met het voldoen van de ticketprijs dit kenbaar te maken via info@sdgactionday.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om ons event voor u mogelijk te maken (SDG10)

Bij annulering van uw ticket binnen 30 dagen voor de dag van het event zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen. De servicekosten worden in geen enkel geval gerestitueerd.

Datum

26/09/23
Expired!

Tijd

12:15 - 18:00

Meer informatie

Tickets Ophalen

Locatie

KIT - Royal Tropical Institute
63 Mauritskade 1092 AD Amsterdam

Organisator

SDG Nederland
Tickets Ophalen
Ga naar de inhoud