MKB Ontbijtserie: Kick-off Meeting

Het Nederlandse netwerk van UN Global Compact organiseert speciale ontbijtseries voor alle MKB’ers op 21 september om 8:30-9:30.

Het MKB wordt geconfronteerd met andere uitdagingen dan multinationals als zij duurzaam willen ondernemen. Het wordt steeds duidelijker dat het integreren van duurzaamheidsstrategieën essentieel is voor de veerkracht en commercieel succes op de lange termijn. Wat goed is voor de wereld blijkt vaak ook goed te zijn voor het bedrijf.
Met deze serie ontbijtsessies willen wij een platform bieden voor inspiratie en praktisch advies: om uitdagingen te bespreken, goede voorbeelden te delen, en het netwerk onder onze MKB leden te versterken.​​​​​​

Waarom zou u deelnemen aan dit webinar?

– ​​​​​Laat je inspireren door het verhaal van Jan van der Reest (mede-eigenaar bij Green by Blue) over ervaringen van zijn bedrijf bij het implementeren van de SDG.
– Netwerk met andere Nederlandse MKB-bedrijven van UN Global Compact en leer van hun best practices en uitdagingen.
​​​​​- Draag bij aan de ontwikkeling van deze series en speel een belangrijke rol in de MKB-gemeenschap van UN Global Compact.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Houd er rekening mee dat deze webinarseries bedoeld zijn voor het MKB dat deelneemt aan het UN Global Compact in Nederland.

Wat zal er hierna gebeuren?

Dit evenement is het startschot voor de reeks MKB-ontbijtwebinars van de UNGC NL en wordt vervolgd met webinars in november en in januari en wordt afgerond met een fysieke bijeenkomst in maart (datum bekend te maken).

Neem deel aan de serie en meld je aan via de Zoom-link. Houd er rekening mee dat het webinar in het Nederlands wordt gegeven.

Datum

21/09/23
Expired!

Tijd

08:30 - 09:30

Meer informatie

Registreren

Locatie

Online

Organisator

UN Global Compact Network Netherlands
Registreren
Ga naar de inhoud