Climate Ambition Accelerator 2022 Informatiesessie

De Climate Ambition Accelerator is een acceleratorprogramma van zes maanden voor bedrijven die deelnemen aan het Global Compact van de Verenigde Naties en die vooruitgang willen boeken bij het vaststellen van op wetenschap gebaseerde emissiedoelen en een duidelijk pad willen creëren om de transitie van hun organisatie naar netto-nul aan te pakken.

De Climate Ambition Accelerator, geleid door het Global Compact van de Verenigde Naties met steun van Patrons Ørsted en Natura & Co, heeft tot doel geloofwaardige klimaatactie op te schalen voor bedrijven van elke omvang, sector en regio, zodat ze zinvolle verbintenissen kunnen nakomen om de uitstoot te verminderen bij schaal.

In deze informatiesessie zal het UN Global Compact-team het succes van de accelerator van vorig jaar benadrukken en inzichten delen over hoe het programma van dit jaar zal voortbouwen op deze ervaring en klimaatacties zal versterken via de UN Global Compact Local Networks.

Doe met ons mee om meer te weten te komen over de accelerator van dit jaar, beantwoord uw vragen en ga op weg naar ambitieuze klimaattoezeggingen en -acties.

Informatie over het Climate Ambition Accelerator-programma van de UN Global Compact Networks Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Datum

30/03/22
Expired!

Tijd

15:00 - 16:00

Meer informatie

Registreren

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Organized by UN Global Compact
Registreren

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud