Maak kennis met de nieuwe Participant Engagement Manager 

Global Compact Netwerk Nederland heeft sinds 1 juli 2022 een Programma Engagement Manager in het team. Monica gaat in gesprek met bedrijven en organisaties die lid willen worden van UN Global Compact en in gesprek met huidige leden om ervoor te zorgen dat zij optimaal gebruik maken van de programma’s en diensten van UN Global Compact en Global Compact Netwerk Nederland.

 

Mónica Pascual, Participant Engagement Manager bij GCNL

Mijn naam is Mónica Pascual, 32 jaar en ik ben woonachtig in Rotterdam.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door verschillende culturen. Ik heb gezocht naar diverse beurzen om academische ervaringen in het buitenland op te doen; bijvoorbeeld uitwisseling studie in Boston, Engelse cursussen in L.A., Erasmus in Mannheim, Santander Scholarship in Mexico, en de laatste beurs heeft mij naar Nederland gebracht. Dit heeft mijn horizon verbreed en mij gedreven om samen te werken zodat we de verandering kunnen leiden die de wereld nodig heeft.

Monica Pascual Peñas

Monica Pascual Peñas

Participant Engagement Manager

Tijdens de zeven jaar dat ik voor PROMPERU Benelux & Scandinavië (Promotion Board of Trade & Tourism of Peru) heb gewerkt, heb ik een netwerk van meer dan 2.000 professionals opgebouwd. Ik heb de kans gekregen om projecten te leiden binnen de organisatie en andere instellingen, zoals CBI, RVO, en SIPPO. Door hand in hand te werken met het MKB, grote ondernemingen en coöperatieven, heb ik mijn passie voor en inzicht in toeleveringsketens ontwikkeld en mijn interesse vergroot om bij te dragen aan de implementatie van de duurzame verandering die onze planeet verdient.

Het netwerk van UN Global Compact helpt bij het maken van collectieve impact wereldwijd en de duurzaamheidsagenda te versterken, versnellen en op te schalen. Het heeft me gemotiveerd om het op te nemen in mijn dagelijkse werk, om de boodschap te verspreiden en de organisatie hun maximale potentieel te laten bereiken. Ik kijk ernaar uit deel te zijn van Global Compact Netwerk Nederland en maak graag kennis met uw organisatie!

Ga naar de inhoud