17 mei 2019 – Building Change en SDG Charter hebben samen met Global Compact Netwerk Nederland en verschillende andere organisaties dit evenement georganiseerd. Deze zal donderdag 16 mei plaatsvinden in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst zullen de twee rapportages die op 15 mei gelanceerd en overhandigd zijn aan de Tweede Kamer: De ‘Monitor Brede Welvaart en Duurzame Ontwikkelingsdoelen’ van het CBS en PBL en ook de derde SDG rapportage ‘Nederland Ontwikkelt Duurzaam’, besproken worden. 

Deze lancering van de rapportages wordt benut om onszelf de vraag te stellen: ‘Hoe duurzaam is onze welvaart?’ Hoe gaat het met de uitvoering van de SDGs in en door Nederland en wat we samen kunnen doen voor de wereld die we willen in 2030? 

Bestuurslid van de stuurgroep van de SDG Charter Eppy Boschma van het Global Compact Netwerk Nederland, zal een toelichting geven vanuit het ondernemersperspectief. Zij stelt: ‘de publicaties die wij eind 2018 hebben uitgebracht, de SDG voortgangsrapport ‘bedrijven op weg naar 2030’ en in samenwerking met VNO-NCW en MKB-Nederland ‘Global Challenges, Dutch Solutions’, vormen de de kern van de inbreng vanuit het Nederlandse bedrijfsleven. 

Zou u ook aanwezig willen zijn tijdens deze bijeenkomst? Schrijf je dan in via deze link: https://bit.ly/2WetqMD

Ga naar de inhoud